At tage sig af en iPhone betyder at være på toppen af dens batteri, som, lad os være ærlige, til tider kan være omskiftelig og ikke fantastisk, når det kommer til at opretholde en opladning. Der er et par opladningsvaner, som er værd at være opmærksomme på, herunder kun altid at bruge en oplader, der er designet til Apple-telefoner, og ikke oplade din telefon natten over eller lade den blive overophedet. Men vidste du, at nogle af de indstillinger, du har aktiveret på din enhed, også kan få dit telefonbatteri til at svinde mere end nødvendigt? Dette er den ene indstilling, du altid skulle have slået fra for at spare på din iPhones batteri.

Background App Refresh

Background App Refresh er en indstilling, der lader apps opdatere deres indhold, når de er tilsluttet Wi-Fi eller et mobilnetværk, forklarer Thomas Niemczewski, CEO og grundlægger hos Dream Chasers. Det betyder, at apps kan opdatere deres oplysninger, såsom nyheder, vejr, aktiekurser osv., selv når du ikke bruger dem. Men selvom denne indstilling kan være praktisk, advarer Niemczewski om, at den også bruger meget batteristrøm.

“For at deaktivere Background App Refresh skal du blot åbne appen Indstillinger på din iPhone og rulle ned til sektionen Generelt,” sagde Niemczewski. "Tryk på Opdater baggrundsapp, og skift derefter kontakten til 'Fra'. Dette forhindrer apps i at køre i baggrunden og bruge batteristrøm."

Hvis du har haft indstillingen aktiveret i et stykke tid, kan det spare dig for en masse batterilevetid ved at slå den fra - især hvis du har en ældre telefon.

"Det er også vigtigt at holde øje med de apps, du har installeret," sagde Niemczewski."Nogle apps er kendt for at være batterisvin, og du bør overveje at slette eller deaktivere dem, hvis du ikke bruger dem regelmæssigt. Derudover bør du også sikre dig, at du bruger den nyeste version af hver app, da mange udviklere udgiver opdateringer, der optimerer batteriforbruget."

Bonustip: Deaktiver placeringstjenester

Desværre ville intet iPhone-batteritip være komplet uden dette: at slå lokationstjenester fra er et klogt træk, fordi tjenesten (på trods af at den er bekvem og hjælper dig med at huske, hvor du parkerede bilen eller rutevejledningen til en restaurant) er også et kendt batterisvin.

“For at deaktivere placeringstjenester skal du bare gå til dine indstillinger og vælge 'Privatliv' og derefter 'Placeringstjenester', sagde teknisk ekspert Jimmy Huh, CEO og grundlægger af JH SEO. "Du vil derefter være i stand til at slå funktionen helt fra, eller bare slå visse apps fra, der ikke behøver at bruge din placering."

Når du har slået placeringstjenester fra, siger Huh, at du vil være i stand til at nyde en længerevarende batterilevetid på din iPhone: "Du behøver ikke at bekymre dig om at løbe tør for batterilevetid så hurtigt, så du kan bruge din telefon i længere tid uden at bekymre dig om at oplade den."

Kategori: